Poslední kluk je pryč

21.11.2010 16:49

Posledním psíčkem, který si našel novou smečku, je Buřtíček - Antares Dusty Hill. Dneska dopoledne si pro něj přijela rodina z Děčína. Věřím, že i oni si s ním užijí to, co se s Bíglem užít má a dá. I jim přejeme hodně štěstí a těšíme se na zprávičky.

 

Tímto se nám "rozutekli" všichni štěníci..no vlastně ne všichni, ještě zbývá Rory.. a ta rozhodně nikam nepůjde :-D Už byla přijata to smečky, i přes lehké protesty našeho táty.

Odchov prvního vrhu naší CHS byl krásný, náročný i poučný. O spoustě věcech jsem nikdy dřív nepřemýšlela a teď jsem se je učila za pochodu.. bylo to o to náročnější, že já sama očekávám narození potomka. S tím těhotenským břuchem bylo občas dost namáhavé pochytat všechny 4 pupíky venku při venčení a podobně. Myslím, že naši chovatelskou prvotinu si "užívali" i všichni sousedi v bytovce i v bezprostřední blízkosti :-D Velikou pochvalu zaslouží Tirinka, ukázala se jako vzorná a trpělivá maminka. Kdo ví, třeba s ní v budoucnu vyvedeme ještě jeden vrh....ale to je zatím ve hvězdách.

 

Časem se tu na stránkách určitě objeví i fotky a informace o osudech našich odchovanců, tak nás dál sledujte ;-)